sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Järvenpää agirata

Auton nokka suunnattiin aamulla kohti Järvenpäätä ja siellä olevia agikisoja. Rataantutustuminen alkoi klo 9 ja olimme luokkamme viimeiset kisaajat, eli odottelua tuli reilu tunti ennenkuin päästiin radalle. Ensimmäinen rata oli aika kinkkinen, yritän tehdä siitä jonkinmoisen piirustuksen, kunhan kerkiän. Kepit oli siinä ongelmakohta, olisi pitänyt tehdä alkuperäisen suunnitelman mukaan, eli mennä kepit koiranpuolelta, mitä en sitten tehnyt. Sisäänmeno kepeille uusiksi ja puolessavälissä pois kepeiltä, no eikun alkuun ja vaihdoin itse keppien puolta, niin johan rupesi sujumaan. Pituudesta tuli kielto ja sen otimme uusiksi eli radalta tuli 15 virhepistettä ja aika ylittyi yli kahdellakymmenellä sekunnilla. Olimme viimeiset jotka saivat tuloksen, yli puolet saivat hylsyn ja vain neljä koirakkoa nollaradan. Eli ei ollut ihan helpoimmasta päästä. :)

Seuraava rataantutustuminen alkoi aikataulun mukaan eli 10.40 ja nyt oli hiukan helpomman oloinen rata, muutama kinkkinen paikka tässäkin oli mukana. Tästä saatiin NOLLA virhettä, mutta aika ylittyi reilulla 8 sekunnilla, joten tulosta ei kirjaan merkitty, eikä tämä siis ollut nousuun vaikuttava nolla. Nämä on itselle vielä vähän kummajaisia, mutta siis jos oltais oltu se reilu kahdeksan sekuntia nopeampia, niin silloin se vissiin olisi kirjattu ylös. No mutta olen ihan äärettömän tyytyväinen tähän rataan, vaikkakin itse sähläsin paljon enemmän tässä kuin ensimmäisessä radassa. Ja KEPIT meni loistavasti! Hyvä Ronja! Video alla mun sähellysohjaamisesta ja sen takia Ronja pyöri turhia ympyröitä esteillä.. :)


3 kommenttia:

  1. Onnea tuloksista! :) Joo, ne ihanneajan ylitykset ovat aikavirheitä, joita onneksi ei kerry samaan tahtiin kuin ratavirheitä (oisikin huimaa, jos 1 s. = 5 vp). Mä olen aina mieltänyt noi niin, että silloin ei ole ollut virheetön rata ajan puolesta. Jos olisitte saaneet ihanneajassa sen nolla ratavirhettä olevan radan, niin silloin olisi nousunolla tullut. Nythän teidän tulos siis oli 8.xx (se kasi ja risat) eikä nolla.

    VastaaPoista
  2. No meille on tärkeintä tässä vaiheessa että radalla ei tullut virheitä.. :) pikkuhiljaa tässä opetellaan tätä agilityn kiemuroita.. joo noinhan se menee, mutta kepit meni hyvin ja se oli jo paljon se!

    VastaaPoista
  3. Ihan varmasti tulee vauhtia lisää ajan kanssa! :) Ja helposti yhdelläkin esteellä saa aikaa vietettyä, jos se ei ole sujuakseen.

    VastaaPoista