keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Remun agiliito ja pesu

Tänään tehtiin kunnon alkulämmittelyt Empun, Kolan ja Nokin kanssa ennen agitreenejä. Treffattiin Jakomäessä 19.10 ja takaisin autoilla oltiin 19.50. Hakkilassa oltiin sitten kahdeksalta ja tehtiin vielä puolen tunnin hihnalenkki, eli voidaan kerrankin olla ylpeitä kunnon alkulämmittelyistä! No pakkastakin oli vissiin -16 astetta.. Hyrr..

Meitä ei tänään ollutkaan muita, kuin edellä mainitut ja vetäjänä Anna.

Meillä olikin jo kunnon rata tänään, aita, aita, vinottain aita ja lopuksi putki kaarella ja vielä aita. Kahden ensimmäisen aidan jälkeen tuo vinottain aita ja putki olivat kummallakin puolella. Piirros olisi helpompi hahmottaa, mutta menköön näin. Ensin otettiin Remun kanssa aita, vino aita ja putki, sitten lisättiin loppu aita ja vielä lisättiin ensimmäinenkin aita mukaan.
Remulla taisi loksahtaa asioita kohdilleen, koska se oli oikeesti jopa hyvä.. No mun täytyy vaan parantaa omaa ohjausta ja vauhtia, niin saadaan Remustakin vielä agitykki. Sillä riittää vauhtiä ihan hirmusesti, en pysy sen perässä millään. Mutta ehkä se joku päivä oppii kuuntelemaan mua, eikä höösää omiaan.. Pitihän sen käydä välissä parissa putkessa ja aalla ja hyppiä pari aitaa omin päin ennenkuin päästiin taaas takaiin rataa tekemään.. Hih.. Opeteltavia asioita, odottaminen aidan takana, se varastaa tosi helposti, josta on päästävä eroon (eikä helpota yhtään, että annoin sen varastaaa) :)

Kotiin tultaessa katsoin koiraani ja päätin, että nyt on mentävä suihkuun. Sen parta ja tassut oli suorastaan MUSTAT. Suihkutettuani tassut lattialle valui oikeasti mustan sinistä vettä, agikentän hiekka on hiukkasen likaista.. No en olekaan pessyt Remua kuin vissiin kerran tänä talvena ja silloinkaan en tainnut koko koiraa pestä. Herraa on hauska seurata kun sen päästää suihkusta, niin se hinaa itseään pitkin mattoja kuivatakseen itsensä.. Se jatkoi sitä melkein puoli tuntia.. No rauhoittui lopulta, alkoi isännältä melkein pinna palaa, kun eläin meni peppu pystyssä telkkarin edessä.. Urheilu kun on meidän isännälle se kaikista tärkein juttu.. :) No nyt on hyvä mieli, oli hyvät alkulämmittelyt, mielettömän kivat treenit (KIITOS ANNA!) ja nyt on vielä puhdas koira!

2 kommenttia:

  1. Jeah, vieläkin on hyvä mieli eilisistä treeneistä. :) Haluutko jotain reittiä itellesi videot? Teenkö niistä suoraan koosteen vai haluutko erillisinä pätkinä?

    Remu on kyllä huisi kaveri, kun se suorittelee ihan omia ratojaan kesken treenien ;D Se oli selvästi suunnitellut jonkun muun radan treenattavakseen kuin me muut..

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä muakin pikkisen huvitti sen omat sekoilut, ei sitä voi edes kieltää, kun hepulla on niin huisin hauskaa radalla..

    Jos viitsit tehdä jonninmoisen koosteen viideoista niin sehän olis erinomainen juttu! Pistä vaikka mun sähköpostiin.. Kiitos! Kolaa on aivan mieletön katsella, kun se napsauttaa itselleen turbovaihteen heti päälle kun haet sen seinästä ja sitten sammuttaa sen välittömästi kun se joutuu takaisin seinään.. elinen kuplailme oli kyllä paras tähän astisista! :)

    VastaaPoista