sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Remu ja Mikku

Perjantaina Remu kävi tutustumassa Mikkuun eli Herman´s Miguelaan ja rakastui oitis, Mikku näytti Remulle vihreää valoa ja taisi Paulakin ihastua Remuun aikanopeasti. :) Sovimme, että Paula käy hakemassa Remun sunnuntaiaamuna (eli tänään) ja täytimme astutussopimuksen. Remu lähti Paulan ja Tainan matkaan muina miehinä.. (Vähän kyllä riipaisi, kun ei toinen edes katsonut perään)! Mikkulle oli jo toinen uros katsottuna, mutta asiat ei aina mene suunnitelmien mukaan, joten Remu astui remmiin hyvinkin nopeasti, sain torstaina puhelun, että mahdollisesti Remu voisi olla Mikkun tulevien pentujen isä.
Sain viestiä aamulla, että pari oli toisensa hyväksynyt ja ensikertalaisella uroksella oli mennyt astutus oikein hyvin. :) Kyllä täällä ollaan nyt rinta rottingilla!

Ronja on pikkasen ollut ihmeissään, että mihinkäs se poika nyt onkaan kadonnut, napanuorakin taisi sitten viimein katketa. No Ronja oli perjantaina mukana hyväksymässä Remun valintaa, ja näytti Ronjankin Mikkun hyväksyvän, no se taitaa hyväksyä kaikki juoksuiset nartut, sen verran äijä tuo Ronja on.. :)

Tässä linkki Nuutuksen sivuille!

Voihan rakkaus! <3

Jos kaikki menee hyvin ja Mikkun masse täyttyy pennuista, niin niiden odotettu laskettu aika on viikoilla 17-18 (Vappulapset olis ihania)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti