torstai 27. tammikuuta 2011

Remulta lähti pallit

Remulta lähti viime perjantaina pallit. Syy, miksi tähän päädyin oli se, että herra kulki jatkuvasti vaaleanpunaiset lasit silmillään, ruoka ei maistunut, mitään muuta pieneen päähän ei mahtunut kuin hyvälle tuoksuvat narttukoirat, ulkona olevia pissoja nuollaan antaumuksella, agility menee vaihtelevalla volyymilla, riippuen milloin kenelläkin alkaa tai on ollut juoksut, astuu tuttuja narttuja ja leikattuja uroksia kokoajan. Siinä nyt ainakin muutamia juttuja. Toivon, että leikkaus hävittää epätoivotun käytöksen ja Remusta tulee taas oma iloinen touhottaja ilman narttujen vouhotusta. Ja mielestäni kahdet jälkeläiset, yhteensä 13 pentua riittää Remulle. Ja tämähän on sitten ihan mun oma mielipide. :)

Leikkaus sujui hyvin, Remu oli hyvin tokkurainen koko illan, mutta jo seuraavana päivänä herra lähti mielellään lenkille ja söi hyvin.

Parin päivän kuluttua Remun haava alkoi paisua ja nyt ollaan antibioottikuurilla. Remu alkoi reagoida lankaan millä solmittiin sisällä olevat asiat yhteen ja se kohta on turvoksissa. Ommellankaan ei reagoinut ja kohta tikit alkaakin sulaa itsestään. Toivottavasti antibiootit puree nopsaan ja saan herran kuntoon. Nyt ollaan sitten sairaslomalla kaikesta riehumisesta ja harrastuksista. Eli ihan täysin ilman huolia ei tästä leikkauksesta selvitty, mutta paranemaan päin toivottavasti mennään.

Remu taju kankaalla kotona, nukkui loppuyön sohvalla, vaikka peittelin sen peitteiden alle omalle pedilleen. <3Pakko oli keksiä ratkaisu, ettei pääse nuolemaan haavaansa, kun en halunnut käyttää sitä typerää pönttöä. Leikkasin sukkahousuistani pöksyt Remulle ja ne on ihan loistavat, ei saa niitä pois, eikä pääse kumpikaan koirista hoitamaan haavaa. :)


4 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista Remulle !
  Ihanat pöksyt :)

  Maarit

  VastaaPoista
 2. Parane pian Remu! Toivottaa Dora-sisko, Awa ja ihmiset.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Remu alkaa pikkuhiljaa toipumaan, antibiootit on alkaneet purra ja herra alkaa olla jo oma itsensä. :)

  VastaaPoista
 4. Kekseliäs emäntä, tötteröt onkin ikäviä :). Toivottavasti Remu on toipunut hyvin.
  Terkuin 2 pallitonta Kaarinasta

  VastaaPoista