maanantai 14. kesäkuuta 2010

Ronjan agikisat Espoossa

Eilen aamulla startattiin kohti Espoota sateisesta ja synkästä säästä huolimatta. Ensimmäinen rataantutustuminen alkoi klo 10.15 ja rata tuntui paria kohtaa lukuunottamatta aika iisiltä. Laitan vielä videon ekasta radasta, kun sen saan haltuuni. Énpä uskonut itse pääseväni ihanneaikaan, koska en todellakaan ole nopea juoksija ja koirankaan vauhti ei ihan päätä huimaa. Tälläkertaa vaan kaikki meni nappiin ja ilmeisesti ohjasinkin koiraa suhteellisen hyvin, koska se ei juurikaan tainnut jäädä pyörimään mun ja esteen väliin kuten yleensä, kun minä teen jotain kummallista. Viimeisestä putkesta ulostulemisesta esteelle vähän itse kompuroin, mutta sain silti koiran hyvin esteen yli.
Toinen rata olikin omasta mielestäni vähän vaikeampi, mutta ajattelin ettei siinäkään sen kummempia pitäisi olla. Ronja pirulainen ottikin sitten jo lähdössä pienet varaslähdöt ja mulla meni pasmat sekaisin jo heti alussa ja sitten niitä ohjausvirheitäkin tuli ja kepit jouduin ottamaan uusiksi ja pelkäämäni keinu aiheutti lentokeinut, itse hyllyä en itse tiedä mistä se tuli, koska en muista mitä siellä tapahtui.. :) Mutta olen ihan hemmetin tyytyväinen tuohon ensimmäiseen rataan josta tuli ensimmäinen nousunolla, joka siis tarkoittaa sitä ettei virheitä tullut ja aikakin alitettiin ihanneajasta juuri ja juuri, mutta alitettiin silti. Palkintopallille ei päästy, koska kolme parasta palkittiin ja me oltiin neljänsiä, mutta sekään ei haittaa, koska niin hyvä mieli jäi radasta. Ja hyvät fiilarit jäi hyllystäkin, tästä on taas hyvä jatkaa.
Nyt vaan treeneissä täytyy harjoitella keinua vauhdista, sekä keppejä niin että keppien molemmin puolin kulkee ihminen, että saadaan sekin kuntoon, niin että pystyn ohjaamaan keppien kummallakin puolella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti