sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Nolla agista ja SM-hopeaa Rally-tokosta

5.9. käytiin Purinalla syysskaboissa kisaamassa agilitya, ensimmäiseltä radalta tuli 10 virhettä kun Ronja hyppäsi kaksi kertaa puomilta alas. En tiedä vaikuttiko siihen se, että oli outo kumipohjainen puomi, vai se että puomin ylöstulolla oli ampiaisia. Toiselta radalta saatiin nolla ja sijoitus 3.! Päästiin ensimmäistä kertaa siis palkintosijoillekin ja tämä oli toinen nousunolla, yksi tarvitaan vielä siirtyäksemme kakkosiin. Tarkoistus olisi 25.9. mennä taas kisaamaan.

Tänään käytiin Kirkkonumella kisaamassa Rally-tokoa, ohjaajana Ronjalla oli Annina ja tämä pari nappasi SM-hopeaa AVO-luokasta, ihan mieletöntä! Annina sai palkkioksi hopeamitalin ja meille tuli ruokasäkki. Olin aivan varma, että hylsy tulee, kun Annina harjoitteli Ronjalla istumisesta seisomista ja se oli sellaista takkuamista kun ei olla sellaista harjoiteltu vissiin koskaan. Ja toinen pelottava momentti oli houkutus ruutu, missä oli tennispallo ja kissanruokaa, mutta rouva ei niitä edes vilkaissut. Jee, hieno tyttö mulla!

Videoon pääset klikkaamalla otsikkoa..

5 kommenttia:

  1. Onnittelut hienoista suorituksista !

    Terkkuja lähettää seesteinen Nea ja hurja Ninja
    & Maarit

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtava suoritus. Onnittelut.

    Eveliina ja Aatu

    VastaaPoista
  3. Hienoa Ronja-mamma!!!!!
    Dora&Awa + palvelusväki

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia, Ronja on vaan niin ihku ja toimii kenen kanssa tahansa, eli helppoa kisaamista, kun muut vie ja minä myhäilen,, :)

    VastaaPoista
  5. ISOT ONNITTELUT ISOÄIDILLE!
    T: POJANPOIKA TARRO PERHEINEEN

    VastaaPoista