lauantai 17. huhtikuuta 2010

Ensimmäiset viralliset agikisat Lohjalla

Tänään korkattiin ensimmäiset kisat Lohjalla Aurlahden kentällä. Yhdeksältä oli ensimmäisen radan (agility) rataantutustuminen ja koska meitä oli paljon koirakoita, jaettiin tutustuminen kahteen osaan. Ensin tuomari piti meille "puhuttelun" ja siitä ensimmäinen ryhmä pääsi rataan tutustumaan. Seuraavaksi oli sitten meidän jälkimmäisten vuoro. Kenttä oli toooosi märkä ja mitä enemmän radalla porukkaa juoksi, sen mutaisemmaksi ja liukkaammaksi se kävi. Yksi kaatuminen nähtiin, mutta muuten taisi moni selvitä pelkillä lipsahduksilla ja säikähdyksillä.

Agiradan ihanneaika oli 49s ja meillä aikaa kului 55,36. Viisi virhepistettä tuli radalta, kun meidän kepit on vielä vähän hakusessa, niin siinähän se virhe sitten tuli kuten uumoilinkin. Olin toooodeeella tyytyväinen, koska en kaatunut, saatiin rata suoritettua loppuun, Ronja ei käynyt tutustumassa ratahenkilöihin ja kuunteli mua, kepitkin meni vaikkakin hitaasti.. Sijoituttiin 21/53.

Hyppyradan ihanneaika oli 47s ja meillä kului siihen aikaa 53,06. Tämä rata tuntui helpolta ja lopulta sitä se olikin, saatiin kymmenen virhepistettä, yllätys yllätys, kepeiltä, mutta rata saatiin kunnialla loppuun ja sijoitus oli 22.

Nunolle ja Ullalle Onnittelut täältäkin vielä hienosta hyppyradan nollatuloksesta ja ykkösijasta! ;)

Videota tulossa myöhemmin.

1 kommentti: